Mama fetiţei decedate la şcoala din Dâmboviţa: Era un copil bun, mă mândream cu ea

Mama elevei care a murit, luni, înecată în fosa septică la şcoala din comuna Ulmi, din judeţul Dâmboviţa, spune că dimineaţă s-au îmbrăţişat şi că aceasta era un copil bun, cu care se mândrea.

274 afișări

"Dimineaţă ne-am îmbrăţişat, înainte să plece la şcoală. Era un copil bun, mă mândream cu ea", a declarat pentru Pro TV mama fetiţei.

Fetiţa, în vârstă de opt ani, a murit înecată, luni, în fosa septică din spatele şcolii, după ce dalele de beton care acopereau fosa s-au prăbuşit. Alte două colege ale ei au căzut şi ele, dar au fost salvate de mecanicul unităţii de învăţământ.

Parchetul Judecătoriei Târgovişte a început urmărirea penală în acest caz.

"Procurorul care va exercita supravegherea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu va dispune efectuarea de cercetări, inclusiv cu privire la modalitatea de autorizare din punct de vedere sanitar a unităţii de învăţământ", a precizat Biroul de presă al Ministerului Public.

Tatăl unui elev care învaţă la aceeaşi şcoalăm susţine că, în urmă cu două luni ar fi spus, atât conducerii şcolii, cât şi celor din Primărie cât de periculoasă e toaleta unităţii de învăţământ, dar i s-a răspuns că nu sunt fonduri pentur remedierea deficienţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici