Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost găsită MOARTĂ în piscina reşedinţei din Pipera. Decesul, cercetat de procurori ca moarte suspectă

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali - verii lui Gigi Becali -, a fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Decesul mătuşii lui Gigi Becali este cercetat ca moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, potrivit declaraţiei pentru MEDIAFAX a unor surse judiciare.

9763 afișări
Imaginea articolului Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost găsită MOARTĂ în piscina reşedinţei din Pipera. Decesul, cercetat de procurori ca moarte suspectă

Victor si Ioan Becali (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

UPDATE 21:30 Decesul mătuşii lui Gigi Becali, cercetat de procurori ca moarte suspectă

Decesul mătuşii lui Gigi Becali este cercetat ca moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, anchetatorii urmând să stabilească în ce condiţii a încetat din viaţă Everdichia Becali, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Femeia avea 83 de ani.

La faţa locului a fost chemată mai întâi o ambulanţă de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanţă şi SMURD, medicii constatând decesul bătrânei.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, a declarat că echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica, la 19.43.

Potrivit dr. Grasu, la momentul sosirii echipajului SABI, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali era decedată de mai mult de o oră.

Surse din Poliţie au precizat, pentru MEDIAFAX, că de la reşedinţa din Pipera a familiei Becali a fost făcut un apel la 112 de către Petre Costicea, unul dintre oamenii de încredere ai familiei Becali.

La reşedinţa din Pipera se află, în prezent, şi poliţişti, care cercetează împrejurările în care s-a produs decesul, au mai spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici