Mama lui Silviu Prigoană, internată la Institutul Inimii din Cluj-Napoca

Mama deputatului Silviu Prigoană este internată la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, fiul acesteia spunând că ea este monitorizată de medici, nefiind prima dată când are probleme cardiace, dar că nu este vorba despre "o situaţie complicată".

498 afișări
Imaginea articolului Mama lui Silviu Prigoană, internată la Institutul Inimii din Cluj-Napoca

Silviu Prigoană (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Directorul medical al Institutului Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, Radu Căpâlneanu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că mama lui Silviu Prigoană este internată de duminică seară, fără a da alte detalii.

"Mama deputatului Silviu Prigoană este internată la Institutul Inimii, dar nu pot da alte detalii şi nici nu pot să spun care este diagnosticul", a spus Căpâlneanu.

Silviu Prigoană a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că mama sa a fost internată, duminică seară, la secţia de terapie intensivă a Institutului Inimii, unde este monitorizată de medici.

"Mama mea a fost internată la Institutul Inimii. Nu este prima dată când este internată cu probleme cardiace, a mai fost de cinci ori, cred. A fost operată mai demult pe cord. Este acum la terapie intensivă şi este monitorizată de către medici, dar nu este o situaţie complicată. Probabil nu şi-a luat medicamentele de inimă", a spus deputatul.

Mama lui Silviu Prigoană are 74 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici