Mamaia, prea scumpă pentru miliardarii României

Servicii proaste, pentru care se cer mult prea mulţi bani. Asta este concluzia pe care o trag la unison miliardarii autohtoni atunci când sunt întrebaţi despre litoralul românesc, informează Gândul.

47 afișări
Imaginea articolului Mamaia, prea scumpă pentru miliardarii României

Mamaia, prea scumpă pentru miliardarii României (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Românii cu averi remarcabile s-au îndreptat spre alte destinaţii. Nimeni nu vorbeşte însă de destinaţii de lux, cum ar fi Dubai sau insule exotice din Pacific, ci toţi preferă, potrivit propriilor declaraţii, ţări ca Grecia, Turcia, Croaţia sau chiar Bulgaria.

Citeşte mai multe despre destinaţiile de vacanţă ale românilor cu mulţi bani pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici