Manager de pensiune din Delta Dunării: În acest weekend suntem full. Avem rezervări peste capacitatea noastră

  • Pensiunile şi resorturile din Delta Dunării sunt gata să primească turiştii în condiţii de siguranţă
  • Rezervările pentru weekend-ul acesta sunt peste capacitatea de cazare
  • Pe lângă igienizare şi renovarea locurilor de cazare, procedurile de check in şi check out au fost simplificate
4986 afișări
Imaginea articolului Manager de pensiune din Delta Dunării: În acest weekend suntem full. Avem rezervări peste capacitatea noastră

Manager de pensiune din Delta Dunării: În acest weekend suntem full. Avem rezervări peste capacitatea noastră

Măsurile pentru siguranţa turiştilor, bifate. Afacerile din Deltă Dunării se redeschid în forţă. După luni de zile de izolare, românilor le este dor de natură. Dovada sunt chiar rezervările de excursii care se fac pe bandă rulantă.

Tudor Enache -manager pensiune OBRETIN: În acest weekend noi avem deja full, suntem plini. Am avut rezervări peste capacitatea noastră de cazare. În următoarea lună urmează să ne dublăm capacitatea.

La primul semnal al Guvernului, patronii îşi deschid şi restaurantele.

Dragoş Anastasiu– Green Village Resort, preşedinte Eurolines: Nu deschidem încă restaurantele, aşteptăm tot ce se întâmplă din punct de vedere legislativ, dar ne-am luat o serie întregă de măsuri. 00:28

Daniela Iancu, specialist marketing Green Village:  Am simplificat procedurile de check in şi check out pentru a limita pe cât posibil interacţiunea cu celelalte persoane. În momentul sosirii, turistul va avea posibilitatea de a merge direct la cameră, unde îşi va găsi atât bagajul cât şi cheia în uşă. Check out-ul se va realiza la recepţia resortului în baza unei programări.

Noi ne asumăm această responsabilitate, atât pentru angajaţii noştri cât şi pentru turişti, spune Dragoş Anastasiu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici