Manager Fundeni, despre o presupusă infecţie nosocomială din spital: Nu există infecţia, săptămâna trecută au fost cazuri de boală diareică

Managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban, neagă informaţiile de miercuri, potrivit cărora spitalul ar fi în carantină din cauza unei infecţii nosocomiale, şi precizează că săptămâna trecută au fost câţiva pacienţi cu boală diareică acută care s-au vindecat.

347 afișări
Imaginea articolului Manager Fundeni, despre o presupusă infecţie nosocomială din spital: Nu există infecţia, săptămâna trecută au fost cazuri de boală diareică

Manager Fundeni, despre o presupusă infecţie nosocomială din spital: Nu există infecţia, săptămâna trecută au fost cazuri de boală diareică (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Am avut câţiva pacienţi cu boală diareică acută. Nu se poate compara această boală cu infecţia nosocomială. Eu nu ştiu ce mănâncă fiecare în parte", a precizat pentru MEDIAFAX, managerul unităţii sanitare Carmen Orban.

Medicul a mai spus că bolnavii au fost trataţi şi s-au vindecat, astfel că miercuri, în spital nu exista niciun caz de boală diareică acută.

Posturi TV au anunţat, miercuri că Institutul Fundeni este în carantină din cauza unui focar de infecţie nosocomială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici