Managerul Spitalului Colentina: Nu am nicio datorie la niciun furnizor

Spitalul Colentina din Capitală respectă termenele de plată către furnizori, indiferent de specificul activităţii acestora, iar valoarea bugetului unităţii sanitare este bine structurată pe categorii de cheltuieli, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, managerul unităţii Bogdan Andreescu.

152 afișări
Imaginea articolului Managerul Spitalului Colentina: Nu am nicio datorie la niciun furnizor

Managerul Spitalului Colentina: Nu am nicio datorie la niciun furnizor (Imagine: Elvira Gheorghita/Mediafax Foto)

"Suntem în termen de plată cu toţi furnizorii. Furnizorii de produse medicale nu aveau ce să anunţe. Am bugetele stabilite, ştiu ce bani am şi ce trebuie să cumpăr. Am preluat un spital cu datorii mari. Le-am plătit. Acum stăm foarte bine", a adăugat managerul unităţii sanitare.

Asociaţia Furnizorilor de Produse Medicale (AFPM), a anunţat, printr-un comunicat de presă de marţi, că datoriile unităţilor din cadrul sistemului sanitar către companiile membre ale Asociaţiei se ridică la peste 85 milioane de Euro, până în 16 iunie.

Potrivit preşedintelui AFPM, Mihnea Ioan Grecu, Spitalul Colentina ar avea de plată aproape 1,8 milioane de euro.

"Datoriile unităţilor din cadrul sistemului sanitar către companiile membre ale Asociaţiei se ridică la peste 85 milioane de euro, până în prezent", a informat, marţi, AFPM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici