Managerul unui local din Centrul vechi al Capitalei, prins în timp ce dădea mită poliţiştilor

  • Managerul unui local din Centrul vechi al Capitalei, cetăţean libanez, a fost prins, marţi dimineaţa, în flagrant în timp ce dădea mită unor poliţişti
  • Mita o oferea ca aceştia să nu ia măsuri împotriva lui, după ce localul său a fost găsit funcţionând după ora 24.00
  • Bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile
577 afișări
Imaginea articolului Managerul unui local din Centrul vechi al Capitalei, prins în timp ce dădea mită poliţiştilor

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie, instituţia a fost sesizată de doi agenţi de poliţie, cărora managerul localului din Centrul vechi le-a oferit mită.

Cetăţeanul libanez, care s-a prezentat drept manager al localului, a fost prins în flagrant în timp ce dădea, cu titlu de mită, 700 de lei agenţilor de poliţie pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu.

Banii ar fi fost oferiţi pentru ca agenţii să nu ia măsuri legale împotriva sa, după ce localul a fost găsit funcţionând după ora 24.00.

Procurorii au dispus cercetarea inculpatului pentru dare de mită. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici