Manda: Nu am discutat în Comisia SRI despre audierea lui Dragnea, până în acest moment

Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a susţinut, marţi, că până în acest moment nu s-a discutat în comisie despre invitarea la audieri a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pe tema presupusei întâlniri private a acestuia cu Kovesi şi Coldea, în 2013.

387 afișări
Imaginea articolului Manda: Nu am discutat în Comisia SRI despre audierea lui Dragnea, până în acest moment

Manda: Nu am discutat în Comisia SRI despre audierea lui Dragnea, până în acest moment

Întrebat dacă s-a pus problema audierii lui Dragnea de către Comisia SRI, relativ la informaţiile apărute în spaţiul public privind întâlnirea privată cu Kovesi şi Coldea, din 2013, Manda a răspuns: „În cadrul comisiei, până în acest moment, nu am discutat acest lucru”.

„Sunt diferite persoane pe care le avem în atenţie pentru a fi invitate pentru a proba spusele celor care au venit deja, sunt persoane care şi-au exprimat dorinţa de a veni la comisie. Inclusiv subiectele apărute în spaţiul public de la tăierea porcului sau diferite evenimente nu sunt subiecte pe care să le tratăm cu superficialitate şi le vom evalua în această comisie”, a spus Manda.

El a arătat că nu poate spune în acest moment când va fi invitat Dragnea la audieri.

„Nu pot să spun azi când va fi această invitare, cine vor fi persoanele invitate, dar trebuie să vedem care ar fi relevanţa pentru comisia noastră în ceea ce priveşte respectarea sau nerespectarea normelor juridice ale SRI”, a spus Manda.

La observaţia jurnaliştilor, care au arătat că Dragnea a spus public că va veni la audieri când e chemat, Manda a răspuns: „Dacă a spus acest lucru în spaţiul public, în momentul în care va fi chemat înţelegem că deja avem acordul domnului Dragnea înainte de a fi chemat”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici