Manifestanţii au dat foc mai multor obiecte în Piaţa Unirii, jandarmii intervin cu tunuri cu apă

Manifestanţii violenţi au dat foc mai multor obiecte în zona magazinului Unirea, printre care şi mobilier stradat, jandarmii intervenind cu tunuri cu apă.

379 afișări
Imaginea articolului Manifestanţii au dat foc mai multor obiecte în Piaţa Unirii, jandarmii intervin cu tunuri cu apă

Manifestanţii au dat foc mai multor obiecte în Piaţa Unirii, jandarmii intervin cu tunuri cu apă (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax foto)

Conflictul a izbucnit după ce manifestanţii au dat foc la un panou publicitar. Totodată, şi o gheretă de la BRD Unirii a fost incendiată de manifestanţi.

Jandarmii au intervenit cu un tun cu apă, în timp ce manifestanţii aruncă cu pietre. Unii dintre ei au încercat să-i atace pe jandarmi cu nişte cărucioare similare celor de la supermarket.

Jandarmii se grupează pe trei sectoare în zonă, unii acţionând spre zona Tineretului, alţii spre Carrefour, iar ceilalţi spre Palatul de Justiţie.

Totodată, o parte dintre manifestanţi se află în zona parcului Unirii, pe Splai, iar cealaltă pe bulevardul din faţa magazinului Unirea şi pe latura din stânga a magazinului.

Jandarmii sunt pregătiţi să intervină cu scuturi, grenade lacrimogene, puşti cu tuburi cu gaze lacrimogene, căşti, bastoane şi butelii cu gaz.

Unele magazine din zonă sunt funcţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici