MApN face antrenamente cu rachete la sud de Mangalia

  • MApN face antrenamente cu rachete într-o regiune aflată la sud de Mangalia.
  • Operaţiunea este inclusă în instrucţia rachetiştilor navali.
1660 afișări
Imaginea articolului MApN face antrenamente cu rachete la sud de Mangalia

MApN face antrenamente cu rachete la sud de Mangalia

Potrivit MApN, rachetiştii navali din cadrul Divizionului 508 Rachete de Coastă se instruiesc pe detaşamentele mobile de lansare.

Astfel, militarii se pregătesc în vederea trecerii la noile sisteme de instalaţii mobile de lansare rachete antinavă, care vor intra în dotarea Forţelor Navale Române în anul 2024.

„Rachetiştii au executat un antrenament în teren, într-un raion la sud de Mangalia. Au fost deplasate în teren detaşamente mobile de lansare, autospeciale de asigurare logistică şi cu aparatură de verificare şi de control al rachetei, precum şi mijloace de luptă CBRN”, au anunţat reprezentanţii MApN.

Exerciţiile vor continua în perioada următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici