Maramureş: Incendiu puternic la un depozit de lână, focul a fost stins după cinci ore

Un incendiu puternic care a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la o hală de depozitare din localitatea Ulmeni, judeţul Maramureş, a distrus circa 2.500 de metri pătraţi din clădirea în care se aflau diverse materiale textile şi lână, focul fiind stins după cinci ore de către pompieri.

95 afișări
Imaginea articolului Maramureş: Incendiu puternic la un depozit de lână, focul a fost stins după cinci ore

Maramureş: Incendiu puternic la un depozit de lână, focul a fost stins după cinci ore (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, la incendiu au intervenit mai multe autospeciale din Fărcaşa şi din Baia Mare.

"Militarii Gărzii de Intervenţie "Fărcaşa" au fost solicitaţi să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de depozitare din localitatea Ulmeni. Flăcările au distrus circa 2.500 de metri pătraţi de hală în care se aflau diverse materiale textile şi lână. În sprijinul pompierilor din Fărcaşa, care au intervenit cu două autospeciale şi un echipaj de prim ajutor, SMURD, au venit pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ulmeni şi pompierii Detaşamentului "Căpitan Marchiş Adrian" Baia Mare, cu câte o autospecială”, susţine ISU Maramureş.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa-Gonczi, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a fost stins după circa cinci ore, cauzele izbucnirii focului fiind în curs de stabilire.

“Nu putem face la această oră o estimare a pagubelor”, a spus Alexa-Gonczi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici