Maraton de vaccinare COVID, pe teritoriul lui Dracula. Experienţă turistică după imunizare, în „camera de tortură” de la Castelul Bran

  • Un maraton de vaccinare se va desfăşura timp de o lună la Castelul Bran.
  • Participanţii vor primi o diplomă şi acces gratuit la o expoziţie cu instrumente de tortură.
  • Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Bran.
698 afișări
Imaginea articolului Maraton de vaccinare COVID, pe teritoriul lui Dracula. Experienţă turistică după imunizare, în „camera de tortură” de la Castelul Bran

Vaccinare anti-COVID la Castelul Bran

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat vineri că maratonul de vaccinare de la Castelul Bran se va desfăşura timp de o lună, în perioada weekend-urilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran.

Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, iar intervalul de funcţionare este vineri – duminică, după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 şi duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

CNCAV anunţă că participanţii vor primi o „diplomă de vaccinat la Castelul Bran” şi acces gratuit la Expoziţia cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include şi vizita la Castel.

Accesul în centrul de vaccinare nu este însă condiţionat de vizitarea Castelului Bran.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici