Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, rănit grav într-un accident la ieşirea din Capitală/ Medic: E intubat şi ventilat mecanic/ Un alt şofer şi-a pierdut viaţa

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminică dimineaţă la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

16246 afișări
Imaginea articolului Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, rănit grav într-un accident la ieşirea din Capitală/ Medic: E intubat şi ventilat mecanic/ Un alt şofer şi-a pierdut viaţa

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, rănit grav într-un accident la ieşirea din Capitală/ Un alt şofer şi-a pierdut viaţa (FOTO: IMAGINI AMATOR)

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impact, ambele maşini au ieşit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

În accident a murit şoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate şi probe biologice.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că şoferul care a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu, fiul actualului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din Bucureşti după ce a fost rănit grav. Autoturismul condus de acesta era unul marca Aston Martin.

Celălalt şofer şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Medic: Mario Iorgulescu, în stare gravă la Terapie Intensivă. Este intubat şi ventilat mecanic

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu, implicat într-un accident rutier la ieşirea din Capitală, e în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, fiind intubat şi ventilat mecanic, a declarat pentru MEDIAFAX Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti.

"A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală şi toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgenţă azi-noapte, operaţia a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conştient, este intubat şi ventilat mecanic", a declarat, pentru MEDIAFAX, Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Conform protocolului, tânărului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice în prezenţa Poliţiei, acestea fiind trimise la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici