Video Mărturia unei românce de pe aeroportul din Atena: „Toţi turiştii sunt testaţi de Covid-19 în Grecia”

Grecii au trecut de la testarea aleatorie a turiştilor români, la cea automată, fără selecţie, pe aeroportul din Atena.

2935 afișări

O româncă care a aterizat joi seara cu o cursă din Bucureşti ne-a trimis imagini de la coada formată la sosirea pe aeroportul Eleftherios din Atena.

„Grecii testează toţi pasagerii străini şi în aeroport”, ne-a relatat turista din România, care a remarcat că pericolul de a fi infectat este chiar în aeroport.

„Te pun să aştepti la nişte cozi imense fără măsuri de distanţare, iar după o oră şi jumătate de aşteptat te teastează. Doar că grecii care vin din Romania nu sunt testati, doar romanii”, a mai spus românca.

Imaginile trimise sunt de joi seara la sosirea în Atena. (Bucureşti—> Atena)

Joi, agenţia buglară de presă novinite.com a anunţat că absolut toate persoanele care vor intra în Grecia prin vama Kulata vor fi testate pentru noul coronavirus. Vama Kulata este singurul punct de frotieră terestru rămas deschis.

Autorităţile din Grecia au exprimat joi îngrijorare faţă de creşterea numărului cazurilor de coronavirus, în principal în rândul turiştilor străini, semnalând că ar putea impune noi restricţii antiepidemice. Trei români au fost depistaţi cu Covid-19 în Grecia de la reluarea vacanţelor din 15 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici