Maşina nouă pierde 20% din valoare după primul an

În mod normal, o maşină nouă îşi pierde 20 la sută din valoare în primul an de rulare, dacă nu a fost implicată în nici un incident şi este cu revizia la zi. La devalorizarea unei maşini contribuie atât modul în care a fost exploatată, cât mai ales dinamica de pe piaţa auto care poate însemna apariţia aceluiaşi model cu facelift, apariţia unui model nou al aceleiaşi mărci sau lansarea unui model nou în acelaşi segment de piaţă.

44 afișări
Imaginea articolului Maşina nouă pierde 20% din valoare după primul an

Maşina nouă pierde 20% din valoare după primul an (Imagine: Gândul)

În ultimul an s-a observat că românii preferă să-şi cumpere o maşină la mâna a doua oricât de veche decât să renunţe complet la autoturism. Mai mult, şi dealerii de maşini noi şi-au făcut divizie de maşini rulate, atât cu modele returnate de clienţii care nu au mai putut plăti leasingul, fie cu maşini care au fost utilizate de angajaţii companiei sau ai partenerilor.

Citeşte mai multe despre cum trebuie să procedezi când cumperi o maşină rulată pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici