Maşina prefectului de Olt, distrusă în trafic de un incendiu

Autoturismul prefectului de Olt, Mario de Mezzo, a luat foc, vineri, în trafic în comuna Vlădila, în timp ce la volan se afla Diana Creţu, şefa Cancelariei Prefectului.

217 afișări
Imaginea articolului Maşina prefectului de Olt, distrusă în trafic de un incendiu

Maşina prefectului de Olt, distrusă în trafic de un incendiu

Autoturismul prefectului de Olt, Mario de Mezzo, a ars, în proporţie de 90 la sută, la intrarea în comuna Vlădila din judeţul Olt, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric. La faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentului Caracal, cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, potrivit reporter24.ro.

„La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar femeia care se afla la volan în momentul izbucnirii incendiului, se afla în afara autoturismului, fără urme de traumă. Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD şi a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Diana Creţu este director al Cancelariei Prefectului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
autoturism,
prefect,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici