Maşinile staţionate ilegal în sectorul 2, ridicate începând de luni

Primăria Sectorului 2 va ridica, începând de luni, maşinile staţionate ilegal, şoferii fiind sancţionaţi cu trei puncte de penalizare, în timp ce pentru recuperarea autovehiculelor aceştia vor plăti cel puţin 440 de lei.

467 afișări
Imaginea articolului Maşinile staţionate ilegal în sectorul 2, ridicate începând de luni

Maşinile staţionate ilegal în sectorul 2, ridicate începând de luni (Imagine: Mediafax Foto)

Autorităţile locale ale sectorului 2 vor ridica în primul rând maşinile staţionate în intersecţii, în rampe, pante şi pe poduri, pe trecerile de pietoni, pe zonele verzi, pe arterele de circulaţie aflate în reabilitare sau modernizare, dacă incomodează lucrările, precum şi pe cele parcate în dreptul intrărilor în unităţile de învăţământ, dacă blochează accesul sau pun în pericol siguranţa elevilor.

Totodată, vor fi ridicate maşinile parcate în dreptul staţiilor de salvare, a unităţilor medicale, în dreptul hidranţilor de apă pentru pompieri, precum şi pe reţelele de distribuţie a gazelor şi cele de apă, a gurilor de evacuare a apelor pluviale, în dreptul staţiilor mijloacelor de transport în comun şi pe liniile de tramvai. Şi maşinile de la târgurile auto organizate ilegal, precum şi cele folosite ilegal pentru încheierea de asigurări auto vor fi ridicate de autorităţile locale din sectorul 2.

Maşinile vor fi ridicate cu platforme ale societăţii Supercom şi depozitate sub pază la sediul din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, al firmei de salubrizare. Pe terenul amenajat în acest scop, în suprafaţă de aproximativ 20.000 metri pătraţi, vor putea fi depozitate peste 300 de maşini.

Pentru recuperarea maşinilor ridicate, şoferii vor plăti 260 de lei, taxa pentru ridicarea şi transportul autovehiculelor, precum şi 180 de lei pentru fiecare zi de depozitare. Proprietarii maşinilor ridicate pot afla mai multe informaţii la numerele de telefon 9671 sau la numărul unic de urgenţe 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici