Măsuri speciale în trafic, generate de tragedia din Ialomiţa. Ce trebuie să ştie şoferii

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc anunţă că a convocat un comitet operativ la ora 16:00, după accidentul rutier din Ialomiţa soldat cu 10 morţi, pentru a lua măsurile necesare astfel încât astfel de tragedii să nu se mai repede. Ministrul a anunţat că va urma o perioadă de razii masive în trafic.

6186 afișări
Imaginea articolului Măsuri speciale în trafic, generate de tragedia din Ialomiţa. Ce trebuie să ştie şoferii

Mobilizare la Ministerul Transporturilor, după tragedia din Ialomiţa. „Va urma o perioadă de razii în trafic”

„Pentru că românii aşteaptă de la noi, celor care ne păsa, soluţii, mai ales în astfel de situaţii, am decis să convoc la oră 16 un comitet operativ cu toţi factorii de decizie implicaţi pentru a luă măsurile necesare astfel încât asemenea tragedii să nu se mai repete. Va urmă o perioadă de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport şi şoferii care nu respectă legea, şi vom aplică noi măsuri drastice în acest domeniu. Condoleanţe familiilor care trec printr-o grea încercare!”, a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

Bilanţul final al accidentului rutier produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe din Ialomiţa arată că 10 oameni au murit şi şapte au fost răniţi. Mare parte dintre cei care au murit erau angajaţi la Mega Image. Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii spre locurile de muncă.

Taguri:
cuc,
accident,
ialomiţa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici