Matematica, explicată pe înţelesul elevilor. Ce este proiectul online Sabaki şi cât costă

  • Elevii care au accesat cursul au învăţat în 20 de minute cât nu au învăţat la şcoală în două luni
  • Proiectul Sabaki conţine momentan 84 de filmuleţe care răspund la întrebări concrete despre matematică
  • Cursul costă 60 de lei pe lună, iar în curând va conţine şi toată materia la Matematică pentru Bacalaureat
2673 afișări
Imaginea articolului Matematica, explicată pe înţelesul elevilor. Ce este proiectul online Sabaki şi cât costă

Profesorul Andrei Cheresteş, despre cât de uşor pot învăţa elevii Matematica. Ce este proiectul Sabaki şi cât costă

Şcoala online este o provocare pentru elevii care nu înţeleg mereu ce li se explică, mai ales la matematică unde problemele se complică de la o oră la alta. 

Andrei Cheresteş este pasionat de Matematică, a studiat în Germania şi Anglia şi a luat cele mai mari note, iar acum vrea să îi ajute pe elevii care încă nu au prins drag de această materie. A copiat modelul de predare din Vest şi a creat nişte cursuri online care te ajută să înţelegi matematica într-un mod prietenos şi eficient. I-a luat un an de zile să pregătească toată materia pentru clasa a IX-a, iar în scurt timp va posta şi cursul care se numeşte pregătire completă pentru Bac.

 

Programul creat de el cuprinde filmuleţe explicative scurte cu toate problemele şi răspunsurile legate de Matematică. Ca să ai acces timp de o lună la aceste cursuri plăteşti 60 de lei. În plus ai posibilitatea să discuţi live cu Andrei dacă ai nelămuriri. Victor a accesat aceste cursuri şi a realizat că poate învăţa mult mai uşor matematica faţă de cum i se predă la şcoală. 

 

  • „La şcoală treceam repede prin materie doar ca să trecem prin ea. Aici am explicat totul, am înţeles mai bine şi este mult mai uşor decât ce facem la şcoală”, povesteşte Victor Soare, elev.

 

  • „Proiectul Sabaki are momentan doar cursul de clasa a IX-a public. Ce vrea să facă cursul ăsta este să prezinte matematica într-un mod mai prietenos şi mai eficient. Cumva e structurat în ideea în care fiecare filmuleţ e o întrebare. Sunt 84 de filmuleţe care durează între 3 şi 10 minute fiecare.Poate un filmuleţ să fie ce e un radian? sau un alt filmuleţ ce este sinus, ce înseamnă cosinus? Şi suma acestor filmuleţe înseamnă toată materia din clasa a IX-a pentru bac. Cursul acesta a fost foarte mult influenţat de cum se predă în Vest. Ştiu că prima clientă care a cumpărat cursul mi-a zis că fiica ei învaţă vectori la şcoală şi de două luni de când îi predă nu a înţeles nimic şi a cumpărat cursul şi că în 20 de minute a învăţat cât nu a învăţat în două luni de şcoală”, explică Andrei Cheresteş, fondator cursuri Sabaki. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici