Materiale pirotehnice în valoare de 5000 lei, fără acte legale, descoperite de poliţiştii de frontieră din Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit 2.361 articole pirotehnice, în valoare de 5000 lei, pe care un român ar fi încercat să le introducă în ţară fără a deţine autorizaţiile necesare, transmite Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

67 afișări
Imaginea articolului Materiale pirotehnice în valoare de 5000 lei, fără acte legale, descoperite de poliţiştii de frontieră din Giurgiu

Materiale pirotehnice în valoare de 5000 lei, fără acte legale, descoperite de poliţiştii de frontieră din Giurgiu

Materialele au fost depistate miercuri, în jurul orei 13.30, într-o maşină, la intrarea în România.

"Cu ocazia verificărilor specifice a rezultat faptul că bunurile aparţin unui pasager din autoturism, MM., în vârstă de 34 de ani. Faţă de cele constatate persoana în cauză a declarat că articolele pirotehnice îi aparţin, le-a cumpărat din localitatea Ruse, contra sumei de 2 500 lei, intenţiona să le ofere cadou prietenilor şi nu avea cunoştinţă de obligativitatea deţinerii autorizaţiilor necesare", transmite Poliţia Română de Frontieră.

Bunurile au fost confiscate, fiind deschis un dosar penal pentru operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici