Mazăre despre arestarea lui Solomon: "Nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte"

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, vineri, referitor la arestarea primarului Craiovei, Antonie Solomon (PDL), că în acest caz se potriveşte proverbul "nu este pentru cine se pregăteşte, este pentru cine se nimereşte".

446 afișări
Imaginea articolului Mazăre despre arestarea lui Solomon: "Nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte"

Mazăre despre arestarea lui Solomon: "Nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ştiu o vorbă românescă: «nu e pentru cine se pregăteşte, este pentru cine se nimereşte»", a declarat Radu Mazăre, la sfârşitul şedinţei de Consiliu Local.

Întrebat dacă el consideră că vor mai urma şi alţi primari PDL care vor fi cercetaţi de DNA, Mazăre a spus că nu are un răspuns.

"Nu ştiu, dar pot să vă spun un lucru. Ştiu că numărul lucrătorilor în serviciile secrete din România este mai mare de 2,5 ori faţă de ce a fost pe vremea lui Ceauşeşcu şi asta cred că e suficient. Ar trebui să vă intereseze să nu ajungem cu doi paşi în urma grecilor. Restul, toate sunt poveşti. Şi DNA, şi congrese. Să dea Dumnezeu să nu ajungem după greci, dar drumul pe care mergem ăsta e", a afirmat primarul Constanţei, care este şi liderul filialei municipale a PSD.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat preventiv, miercuri după-amiază, pentru 29 de zile, în baza unui mandat emis pe numele său de magistraţii Tribunalului Argeş, edilul fiind acuzat de luare de mită în formă continuată, fals intelectual şi uz de fals.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici