Medic de familie de 46 de ani, din Botoşani, găsit mort în cabinet. Era infectat cu Sars Cov 2

Un medic de familie de numai 46 de ani din Botoşani a fost găsit mort în cabinetul său, iar analizele au scos la iveală faptul că era infectat cu Sars Cov 2.

3893 afișări
Imaginea articolului Medic de familie de 46 de ani, din Botoşani, găsit mort în cabinet. Era infectat cu Sars Cov 2

Medic de familie de 46 de ani, din Botoşani, găsit mort în cabinet. Era infectat cu Sars Cov 2

Medicul de familie de 46 de ani din Botoşani a murit luni în cabinet, iar în timpul resuscitării, medicii i-au prelevat probe pentru testul Covid-19.

DSP Botoşani a primit miercuri rezultatul testului pentru coronavirus, după decesul doctoriţei, dovedindu-se a fi pozitiv.

Direcţia de Sănătate Publică Botoşani a început o anchetă epidemiologică pentru a stabili persoanele cu cine a avut contact medicul de familie, înainte de deces.

Judeţul Botoşani avea miercuri o rată de infectare de 2,68 la mia de locuitori, iar de la începutul epidemiei 4.320 de bolnavi confirmaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
medic,
covid,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici