Medicii au reuşit să o stabilizeze pe Draga Olteanu Matei: Sperăm într-o evoluţie favorabilă

Medicii au reuşit să o stabilizeze pe marea actriţă Draga Olteanu Matei. Aceasta comunică cu echipa medicală, după ce i s-a făcut o transfuzie din cauza unei hemoragii şi se speră într-o evoluţie favorabilă.

2786 afișări
Imaginea articolului Medicii au reuşit să o stabilizeze pe Draga Olteanu Matei: Sperăm într-o evoluţie favorabilă

Medicii au reuşit să o stabilizeze pe Draga Olteanu Matei: Sperăm într-o evoluţie favorabilă

Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi, transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

„A fost evaluată în urgenţă. S-a început transfuzia de sânge fiind vorba de o hemoragie importanta. Este internata în acest moment în ATI. Este conştientă. Comunica cu echipa medicala. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice şi sperăm ca evoluţia sa fie una favorabilă. Doamna are şi alte patologie. Are afecţiuni cardiovasculare, afecţiuni endocrine care bineînţeles trebuie evaluate şi tratate în continuare”, a declarat şefa UPU-SMURD, Diana Cimpoeşu.

În prezent, Draga Olteanu Matei este internată în Clinica de gastroenterologie şi hepatologie a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici