Medicii pleacă la muncă în străinătate

Cadrele medicale din România pleacă din ţară fără să se uite în urmă. Aleg să munească în Europa Centrală şi de Est, iar exodul va afecta serios sistemul sanitar de pe meleagurile noastre.

19 afișări
Imaginea articolului Medicii pleacă la muncă în străinătate

Medicii pleacă la muncă în străinătate (Imagine: Mediafax Foto)

Târgul Internaţional de Cariere în Medicină "Med-PharmaCarrers", cel mai mare eveniment de recrutare în sănătate şi singurul de acest gen din Europa Centrală şi de Est, a fost luat cu asalt de sute de doctori, asistenţi şi studenţi.

Află de ce pleacă medicii români în străinătate pe www.ziarulring.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici