Medicul Alexandru Rafila, despre eşecul vaccinării în mediul rural: ”Oamenii se mişcă mai puţin”

  • După ultimele afirmaţii ale preşedintelui, România ar trebui să ajungă la 7 milioane de persoane vaccinate până pe 1 august.
  • Doctorul Alexandru Rafila, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, a fost aseară invitat la emisiunea Marius Tucă Show.
  • Medicul a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la această bornă şi cauzele care ne-ar putea împiedica să o atingem.
315 afișări
Imaginea articolului Medicul Alexandru Rafila, despre eşecul vaccinării în mediul rural: ”Oamenii se mişcă mai puţin”

20210521 VACCINAREA LA SAT E MAI MICĂ

 
PROF. DR. ALEXANDRU RAFILA, Vicepreşredintele Camerei Deputaţilor:
 
”La ţară, oamenii se mişcă mai puţin, interacţionează cu 3-4 persoane într-o zi, probabil că nu interacţionează cu mai mulţi şi atunci dacă într-o comună sau un sat nu ai cazuri, poate să fie o explicaţie, e mai apropiată de adevăr, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să se vaccineze şi mediul rural şi, din păcate, vedem că deocamdată nu prea sunt semne.
 
Astăzi, chiar m-am uitat pe statistici. Numărul celor care fac doza 1 a ajuns la jumătatea numărului celor care fac doza a doua. 29.000 doza 1 şi 58.000 doza 2, deci e clar că este o pierdere rapidă de viteză şi toate cifrere astea că ajungem la 7 milioane-10 milioane şi aşa mai departe intră...”.
 
Poţi urmării emisiunea Marius Tucă Show, de luni până vineri, de la ora 19.00, la Aleph News.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici