Medii greşite la admiterea la Facultatea de Litere din Bucureşti

Sute de candidaţi la admiterea la Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti aşteapă de mai multe ore rezultatul concursului, întrucât mediile afişate iniţial au fost greşite din cauza unor probleme la soft.

570 afișări
Imaginea articolului Medii greşite la admiterea la Facultatea de Litere din Bucureşti

Medii greşite la admiterea la Facultatea de Litere din Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Decanul Facultăţii de Litere, prof dr. Liviu Papadima, a declarat că datele au fost introduse pe mai multe computere şi s-au amestecat, iar de aceea, mediile unor candidaţi au apărut la alţi candidaţi.

"În momentul de faţă, lucrăm la remedierea acestei probleme", a completat decanul Facultăţii de Litere.

Totodată, conducerea Facultăţii de Litere îşi cere scuze, pe site-ul instituţiei, pentru situaţia creată la afişarea rezultatelor de la specializările care au organizat concurs de admitere pe baza mediilor de la examenul de bacalaureat şi a celor din anii de studii.

Comisia de admitere a Facultăţii de Litere îi asigură pe toţi candidaţii că va verifica toate mediile de la aceste specializări şi va afişa listele corectate cât mai curând, la avizierul facultăţii şi pe site-ul www.unibuc.ro/ro/fac_litr_ro.

"Precizăm că softul utilizat în procesarea datelor s-a folosit numai la Facultatea de Litere", a informat conducerea instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici