Meditaţiile elevilor contra cost ar putea să constituie abatere disciplinară

Activitatea de meditaţii contra cost ale cadrelor didactice cu proprii elevi ar putea să constituie abatere disciplinară, potrivit unui amendament adoptat de membrii Comisiei pentru învăţământ din Senat la dezbaterea Legii educaţiei naţionale.

30 afișări
Imaginea articolului Meditaţiile elevilor contra cost ar putea să constituie abatere disciplinară

Comisia de învăţământ din Senat: Meditaţiile elevilor contra cost - abatere disciplinară (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Comisiei, senatorul PDL Mihail Hărdău, a declarat că această abatere este sancţionată gradual, putând să ducă până la excluderea din procesul de învăţământ.

Senatorul democrat-liberal a menţionat că amendamentul a fost adoptat prin consens de membrii comisiei şi că se vizează extinderea acestei reguli şi în cazul învăţământului universitar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici