Mehedinţi. O femeie a încercat să introducă în urnă 4 buletine

O femeie din oraşul Baia de Aramă a încercat să introducă în urna de vot 4 buletine ştampilate, deşi anterior introdusese în urne buletinele de vot pentru care avea dreptul de alegător.

Urmărește
200 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi. O femeie a încercat să introducă în urnă 4 buletine

Mehedinţi. O femeie a încercat să introducă în urnă 4 buletine

Poliţia oraşului Baia de Aramă a fost sesizată cu privire la faptul că la secţia de votare nr. 76 din oraşul Baia de Aramă este un conflict în desfăşurare.

Poliţiştii au stabilit că o femeie de 58 de ani, din oraşul Baia de Aramă ar fi fost surprinsă de membrii comisiei de votare încercând să introducă în urna de vot un număr de 4 buletine ce aveau aplicată ştampila cu menţiunea ,,votat 09.06.2024", pe care le avea asupra ei, deşi anterior introdusese în urne buletinele de vot pentru care avea dreptul de alegător.

A fost întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de fraudă la vot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici