Mesaj Ro-Alert în Braşov, după ce a fost văzut un urs pe DN 1

Autorităţile din Braşov au emis, luni seara, un mesaj Ro-Alert prin care oamenii din mai multe localităţi cuprinse între oraşul Braşov şi staţiunea Predeal au fost avertizaţi, cu privire la prezenţa unui urs, pe DN1, transmite corespondentul MEDIAFAX.

190 afișări
Imaginea articolului Mesaj Ro-Alert în Braşov, după ce a fost văzut un urs pe DN 1

Mesaj Ro-Alert în Braşov, după ce a fost văzut un urs pe DN 1

Reprezentanţii ISU Braşov au anunţat că mesajul a fost transmis, luni seara, după ce la numărul de urgenţă 112 a fost semnalată prezenţa unui urs pe DN1.

„Urs pe DN1, între Braşov şi Predeal. S-a transmis mesaj Ro-alert”, au anunţat reprezentanţii ISU Braşov.

Sursele citate au precizat că oamenii au fost sfătuiţi să evite zona, să manifeste atenţie şi prudenţă.

Taguri:
urs,
ro alert,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici