Mesaj uluitor al unui director de filarmonică, despre mamele care au mers cu copiii la protest: Merită un glonţ în cap

Directorul Filarmonicii Oltenia a postat pe contul său de facebook că mamele care au pers cu copiii în braţe la protestul de vineri al Diasporei merită „măcar un glonţ în cap”,acesta fiind chemat de primar să clarifice situaţia.Mihai Genoiu a declarat, marţi, că ar fi fost „o greşeală de exprimare”.

3158 afișări
Imaginea articolului Mesaj uluitor al unui director de filarmonică, despre mamele care au mers cu copiii la protest: Merită un glonţ în cap

Mesaj uluitor al unui director de filarmonică, despre mamele care au mers cu copiii la protest: Merită un glonţ în cap

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a declarat, marţi, la şedinţa Consiliului Local, că se dezice de afirmaţiile directorului Filarmonicii Oltenia, Gabriel Zamfir, care a scris pe facebook că „aşa zisele mame” care şi-au dus copiii la protest ar merita „măcar un glonţ în cap”, considerând că este vorba despre „o greşeală de exprimare”.

Genoiu l-a chemat pe Zamfir la Primărie şi i-a cerut să clarifice public poziţia, Filarmonica fiind în administrarea Consiliului Local.

„Am fost chestionat pe această temă şi m-am dezis şi eu, şi Primăria, şi Consilul Local de declaraţiile directorului de la Filarmonică. Faţă de celelalte aspecte, l-am chemat şi am avut o discuţie şi i-am solicitat să clarifice această poziţie, dacă a fost o scăpare, a fost o greşeală sau este un punct de vedere. I-am cerut să facă public ceea ce s-a întâmplat cu acest fragment care a apărut pe contul lui de facebook. Aşteptăm să apară poziţia lui faţă de această afirmaţie. Consider, în continuare, pe baza afirmaţiilor pe care le-a făcut, că a fost o greşeală de exprimare” , a spus Genoiu.

Într-un comentariu pe facebook, Gabriel Zamfir scria, după protestul din 10 august: „Un mare respect pentru acei jandarmi şi măcar un glonţ în cap acelor aşa-zise 'mame' care au ieşit cu copiii în braţe la proteste deşi se ştia că nu e un protest paşnic aşa cum ar trebui să fie în democraţie. Dar deh nu avem aceeaşi definiţie pentru democraţie”.

Ulterior, mesajul a fost şters de pe contul său de facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici