Mesajul de Crăciun al Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei: „Vom vedea lumina de la capătul tunelului!”

„Anul 2021 nu a fost uşor. Ca şi anul trecut, pandemia continuă să ne întunece viaţa. Oamenii simt exasperare, tristeţe şi descurajare”, se arată în mesaj.

564 afișări
Imaginea articolului Mesajul de Crăciun al Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei: „Vom vedea lumina de la capătul tunelului!”

Sursa foto: Mediafax.ro

„Transmit condoleanţe tuturor celor care au pierdut rude, prieteni sau colegi. Şi eu am trecut prin doliu şi mâhnire. De aceea, înţeleg pe cei care au pierdut pe cineva drag.

Totuşi am încredere că vom vedea lumina de la capătul tunelului!

Acum, la sfârşit de an, gândul meu merge către cei în vârstă, pentru că ei au atât de mult de oferit societăţii (în special tinerilor), iar uneori vârsta lor este văzută ca o slăbiciune în loc să fie apreciată ca o comoară.

Graţie tinerilor români, am încredere în viitor. Avem o admirabilă generaţie nouă, bine educată şi specializată. Ei sunt plini de iniţiative şi de creativitate. Dar continuăm să avem o mare parte a lor în străinătate. Sper ca, nu foarte târziu, tinerii români să aibă motive să se întoarcă acasă.

Transmit admiraţia şi afecţiunea mea militarilor români, care fac cinste ţării şi familiilor lor!

Calde felicitări pentru sectorul privat, care în ciuda pandemiei şi a dificultăţilor politice şi administrative, a dovedit profesionalism, capacitate de a se adapta şi putere de a merge mai departe.

În 2021 am sărbătorit 140 de ani de la proclamarea Regatului României, când ţara noastră a devenit stat suveran şi independent. Iar în octombrie s-au împlinit 100 de ani de la naşterea Regelui Mihai. Aduc mulţumiri tuturor celor care l-au comemorat pe tatăl meu.

Ca în fiecare an, Familia mea a încercat să promoveze economia, educaţia, responsabilitatea pentru mediul înconjurător, ştiinţa şi arta românească.

În ciuda pandemiei, am încercat să dăm încredere şi sprijin comunităţilor locale, prin munca noastră la Crucea Roşie, la Fundaţia Regală Margareta a României, prin organizaţiile cu patronaj regal şi prin proiectele Casei mele.

La ceas de cumpănă şi rătăcire în întreaga lume, sacrificiul Domnului Nostru Iisus şi iubirea sa pentru noi sunt un far luminos pentru fiecare. De Crăciun, purtăm în suflet pe toţi cei dragi, chiar dacă uneori nu putem fi împreună. Aceşti ani de suferinţă ne-au adus alături, în inimă şi cuget, pe toţi oamenii de pe pământ, indiferent de religia, limba sau originea lor.

Doresc tuturor românilor din ţară, din Republica Moldova şi celor departe de patrie şi de familie, la mulţi ani cu sănătate, speranţă şi pace sufletească!”, încheie mesajul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici