Meteorologii au emis o alertă de vreme rea pentru toată ţara, valabilă duminică

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de instabilitate atmosferică, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, valabilă pentru toată ţara, duminică, până la ora 23.00.

5858 afișări
Imaginea articolului Meteorologii au emis o alertă de vreme rea pentru toată ţara, valabilă duminică

Meteorologii au emis o alertă de vreme rea pentru toată ţara, valabilă duminică

Meteorologii avertizează că instabilitatea atmosferică se va manifesta în nordul şi centrul ţării, dar şi în zonele montane.

Mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, vor fi intervale cu averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină, iar cantităţile de apă vor cumula local 20 de litri pe metru pătrat şi izolat vor depăşi 40 de litri pe metru pătrat.

Totodată, Administraţia Naţională de Meteorologie precizează că duminică, în estul şi sudul Moldovei, la amiază se vor atinge temperaturi de 35....36 de grade, vremea va deveni caniculară, indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unităţi, iar disconfortul termic se va accentua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici