Metrorex deblochează Capitala şi elimină din restricţiile de circulaţie din Drumul Taberei

Restricţiile de circulaţie pe strada Sibiu, sensul spre Bulevardul 1 Mai vor fi eliminate, de joi 18 iulie, ora 04:00, informează Metrorex.

13606 afișări
Imaginea articolului Metrorex deblochează Capitala şi elimină din restricţiile de circulaţie din Drumul Taberei

Metrorex deblochează Capitala şi elimină din restricţiile de circulaţie

Lucrările de refacere a străzii Sibiu, intersecţia cu Favorit, sunt realizate de Metrorex în baza contractului semnat de Asocierea Astaldi S.p.A. – FCC Construccion – Delta ACM – AB Construct.

În calitate de beneficiar al lucrărilor aferente Magistralei 5 de metrou, Metrorex întreprinde toate demersurile necesare, astfel încât lucrările de refaceri suprafeţe să fie finalizate, iar în acest sens colaborează cu toate părţile şi instituţiile implicate în proiect, spune comunicatul companiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici