Metroul din Bucureşti se extinde dincolo de Şoseaua de Centură. Magistrala M2 va fi prelungită spre Ilfov

  • Linia M2 de metrou va fi prelungită dincolo de Şoseaua de Centură, spre comuna Berceni.
  • Anunţul a fost făcut marţi de primarul Sectorului 4 din Bucureşti, Daniel Băluţă.
  • Proiectul a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.
31843 afișări
Imaginea articolului Metroul din Bucureşti se extinde dincolo de Şoseaua de Centură. Magistrala M2 va fi prelungită spre Ilfov

Metroul din Bucureşti se extinde

Proiectul este realizat în parteneriat cu mai multe instituţii şi companii de stat.

CITEŞTE AICI: Când va fi gata staţia Tudor Arghezi, din prelungirea magistralei M2?

„Prelungim linia M2 de metrou şi dincolo de Şoseaua de Centură, către comuna Berceni. Acest proiect, la care lucrăm deja împreună cu Consiliul Judeţean Ilfov, cu Ministerul Transporturilor, cu Metrorex şi cu CFR S.A., a primit astăzi undă verde, în unanimitate, din partea Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, a anunţat edilul.

Daniel Băluţă a prezentat pe reţeaua de socializare avantajele proiectului aprobat marţi.

„De ce am început acest proiect? Pentru că infrastructura mare transformă zona într-una atractivă pentru investitori, iar acest lucru înseamnă dezvoltare economică şi o viaţă mai bună pentru oameni. Pentru că generează locuri de muncă bine plătite, bani mai mulţi la bugetul local, adică fonduri pentru proiecte noi, un aer mai curat, pentru că vom lăsa maşinile în afara oraşului şi vom circula cu metroul, dar şi scăderea timpilor în trafic, prin depresurizarea Centurii Capitalei şi a şoselelor din Sectorul 4. În plus, este un nou pas către dezideratul de a transforma zona într-una metropolitană, conectată în mod real cu restul oraşului”, a explicat Daniel Băluţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici