Metroul va circula la 10 minute în perioada Paştelui

Circulaţia trenurilor de metrou în perioada Sărbătorilor Pascale (18 - 20 aprilie) se va desfăşura la un interval de aproximativ 10 minute, corespunzător zilelor nelucrătoare, pe întreaga reţea de metrou, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

14 afișări
Imaginea articolului Metroul va circula la 10 minute în perioada Paştelui

Metroul va circula la 10 minute în perioada Paştelui

În noaptea de Înviere, în 18 spre 19 aprilie, trenurile vor circula între orele 23.00 – 5.00, la interval de aproximativ 20 minute, pe toate magistralele de metrou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici