Michelin retrage anvelopele care nu au suficientă tracţiune pe zăpadă

Michelin recheamă peste 542.000 de anvelope pentru camioane uşoare din SUA, deoarece nu au suficientă tracţiune pentru a funcţiona în toate condiţiile de zăpadă.

1586 afișări
Imaginea articolului Michelin retrage anvelopele care nu au suficientă tracţiune pe zăpadă

Michelin retrage anvelopele care nu au suficientă tracţiune pe zăpadă

Michelin recheamă peste 542.000 de anvelope pentru camioane uşoare din SUA, deoarece nu au suficientă tracţiune pentru a lucra în toate condiţiile de zăpadă.
 
Rechemarea acoperă anumite anvelope Agilis CrossClimate C-Metric despre care Michelin spune că nu îndeplinesc standardele de siguranţă din SUA. Producătorul de anvelope spune în documentele publicate joi de autorităţile de reglementare în materie de siguranţă că anvelopele fără tracţiune suficientă pot creşte riscul de accident.
 
Dealerii vor înlocui anvelopele fără costuri pentru proprietari. Proprietarii vor primi scrisori de notificare intermediare începând cu 12 iunie. Vor primi o altă scrisoare odată ce înlocuitorii vor fi disponibili, potrivit abcnews.
 
Compania spune că testarea iniţială a anvelopelor a fost făcută cu o presiune greşită în anvelope. Testele ulterioare ale Michelin au descoperit problema.
 
Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi a postat pe site-ul său un document cu dimensiunile anvelopelor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici