Microbuz cu 3 călători, răsturnat în urma unui accident în judeţul Timiş

  • Un microbuz în care se aflau 3 persoane s-a ciocnit, vineri, cu o maşină în care erau 5 persoane, pe o şosea din judeţul Timiş.
  • Microbuzul s-a răsturnat, două persoane fiind rănite.
146 afișări
Imaginea articolului Microbuz cu 3 călători, răsturnat în urma unui accident în judeţul Timiş

Microbuz cu 3 călători, răsturnat în urma unui accident în judeţul Timiş

Accidentul s-a produs în jurul orei 7:20, pe drumul judeţean DJ 692, în localitatea Pesac, judeţul Timiş.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o autosanitară SMURD, cu echipajele aferente. De asemenea, la locul intervenţiei s-a deplasat şi o ambulanţă SAJ.

În accident a fost implicat un microbuz în care se aflau 3 persoane şi un autoturism în care se erau 5 persoane. Microbuzul, în urma impactului, s-a răsturnat în afara şoselei.

Din cele opt persoane implicate în accident, două au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici