Microbuz cu nouă persoane la bord, răsturnat în judeţul Braşov

Un microbuz în care se aflau nouă persoane s-a răsturnat, vineri, pe drumul dintre localităţile Codlea şi Vulcan, din judeţul Braşov, una dintre victime fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

556 afișări
Imaginea articolului Microbuz cu nouă persoane la bord, răsturnat în judeţul Braşov

Microbuz cu nouă persoane la bord, răsturnat în judeţul Braşov

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că microbuzul în care se aflau nouă persoane s-a răsturnat între Codlea şi Vulcan.

Deocamdată nu se ştie starea victimelor, la faţa locului fiind trimise mai multe autospeciale de prim ajutor de la ISU şi de la Ambulanţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Alina Ivan, accidentul s-a produs după ce şoferul microbuzului nu a adaptat viteza şi s-a răsturnat pe o parte într-un şanţ.

O persoană a fost rănită şi a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici