Microbuz filmat în timp ce trăgea sănii cu copii şi adolescenţi. Şoferul a fost identificat de poliţie

Un microbuz înmatriculat în judeţul Hunedoara a fost filmat în timp ce trăgea mai multe sănii cu copii şi adolescenţi. Şoferul a fost identificat şi va fi amendat.

575 afișări
Imaginea articolului Microbuz filmat în timp ce trăgea sănii cu copii şi adolescenţi. Şoferul a fost identificat de poliţie

Microbuz filmat în timp ce trăgea sănii cu copii şi adolescenţi. Şoferul a fost identificat

În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini, în care 6 copii şi tineri sunt tractaţi cu sania de un microbuz, Inspectoratul de Poliţie Caraş-Severin anunţă că a făcut verificări şi a stabilit că evenimentului s-a produs sâmbătă, în jurul orei 14.00, pe DJ 582E, în apropierea staţiunii Semenic.

Poliţiştii au identificat şoferul microbuzului, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din judeţul Hunedoara.

Acesta a fost chemat la poliţie şi va primi o amendă cuprinsă între 870 şi 1.160 de lei.

Microbuzul înmatriculat în judeţul Hunedoara a fost filmat în timp ce trăgea 6 sănii cu copii şi adolescenţi.

„Nu-s sănătoşi la cap, nu-i bine, nu mai faceţi asta” - se aude în filmare.

Postarea are un singur comentariu care menţionează cât de periculoasă este acţiunea: „La prima curbă, oricât de domoală este, ultimii vor ajunge prin copaci sau pe contrasens. Ca să nu spun de denivelările de pe drum care îi pot arunca pe copii de pe sanie. Inconştienţi!”.

În rest, cei care comentează sunt de părere că persoana care a postat imaginile este pârâciosă: „Numai pârâcioşi peste tot. Dacă aş fi în locul şoferului de pe microbuz şi aş rămâne fără permis din cauza acestei filmări, cu siguranţă te-aş da în judecată pentru protecţia datelor”, „Cea mai tare distracţie din copilărie, când ne trăgea tata cu maşina câte 10 sănii odată”, „Când copiii erau agăţaţi de spatele tramvaiului, nimeni nu zicea nimic” sau „Sensibili mai sunteţi...Dar tu când ai intrat în depăşire, nu te-ai gândit că poţi derapa?”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici