Video Mihai Fifor despre serviciul 112: Există două chestiuni - lipsa dispecerilor şi slaba lor pregătire VIDEO

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor recunoaşte, în emisiunea "Marius Tucă Show", că există o mare problemă legată de angajaţii de la Dispeceratul de Urgenţă, pornind de la numărul de angajaţi, care este prea mic, şi până la slaba pregătire a angajaţilor.

583 afișări

Jurnalistul Marius Tucă l-a pus pe ministrul de Interne în faţa greşelilor în serie din cazul Ccaracal, pornind de la modul în care operatorul STS şi apoi poliţistul care preia cazul vorbesc cu Alexandra Măceşanu, fata care îşi anunţa răpirea.

"Există două chestiuni: lipsa dispecerilor care să asigure ture normale şi în număr adecvat. Dispecerul face o loterie, nu ştie cine este pe celelalte apeluri. Asta nu scuză pe nimeni", a spus ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor.

A doua chestiune identificată, este legată e slaba pregătire a dispecerilor, spune Mihai Fifor.

"Omul trebuie să aibă pregătire de specialitate. Ai nevoie de pregătire să poţi aborda o astfel de problemă", a mai spus Mihai Fifor.

Taguri:
mai,
fifor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici