VIDEO: Mii de ieşeni, fără curent electric, din cauza unui bărbat care s-a urcat pe un stâlp. Bărbatul ameninţă că se sinucide

Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a urcat marţi dimineaţă pe un stâlp de înaltă tensiune din Iaşi, de unde ameninţă că se sinucide. Pentru că acesta fumează, compania de electricitate a decis să întrerupă curentul în acea zonă, afectând peste 2.000 de persoane din oraş.

485 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Mii de ieşeni, fără curent electric, din cauza unui bărbat care s-a urcat pe un stâlp. Bărbatul ameninţă că se sinucide

Mii de ieşeni, fără curent electric, din cauza unui bărbat care s-a urcat pe un stâlp. Bărbatul ameninţă că se sinucide

Bărbatul s-a urcat pe stâlpul de electricitate marţi dimineaţă, în jurul orei 8.00, şi ameninţă că se sinucide.

„A fost trimisă autoplatforma cu pernă, este amplasată la baza stâlpului. La locul intervenţiei este şi un echipaj de prim ajutor. ISU este forţă de sprijin la solicitarea IPJ, care coordonează intervenţia", a declarat, pentru MEDIAFAX, Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Pentru că bărbatul fumează, compania de electricitate a decis întreruperea curentului electric. Peste 2.000 de persoane din mai multe zone din Iaşi au rămas astfel fără curent.

În această situaţie ar putea ajunge şi Spitalul Sfântul Spiridon, care a fost anunţat de companie că există posibilitatea ca furnizarea energiei electrice să fie întreruptă. Potrivit Dianei Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon, spitalul are curent la ora transmiterii ştirii, iar în cazul în care va fi necesar vor fi pornite generatoarele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici