Mii de locuitori dintr-un municipiu au rămas fără apă rece din cauza unor lucrări

Peste 10.000 de persoane din Galaţi au rămas, miercuri, fără apă rece, din cauza unei lucrări pentru cuplarea unei conducte. Societatea care furnizează acest serviciu în oraş a anunţat că pune la dispoziţia celor afectaţi o cisternă cu apă, transmite corespondentul MEDAFAX.

289 afișări
Imaginea articolului Mii de locuitori dintr-un municipiu au rămas fără apă rece din cauza unor lucrări

Mii de locuitori dintr-un municipiu au rămas fără apă rece din cauza unor lucrări

În Galaţi au loc, miercuri, lucrările de reabilitare a unei magistrale de apă, iar din această cauză apa rece va fi oprită timp de 16 ore. De dimineaţă până la miezul nopţii, peste 10.000 de gălăţeni rămân fără apă rece.

„În cadrul lucrărilor de investiţii executate de Primăria Municipiului Galaţi, lucrări care fac parte dinobiectivul de investiţii “Modernizare str. Basarabiei” - Reabilitare infrastructură transport inclusiv Viaducte axa E-V, intrări în Galati, tronson strada Traian – strada Mihai Bravu”, în data de 7 noiembrie (…) va executa dezafectarea provizoratului Dn 300 PEHD şi cuplarea conductei de fontă Dn 600 mm (…). Pentru execuţia acestor lucrări, s-a solicitat sistarea apei, lucrările fiind imposibil de executat în alte condiţii”, au anunţat reprezentanţii societăţii Apă Canal.

Afectate de măsura de sistare a furnizării apei reci sunt peste 10.000 de gălăţeni, zeci de societăţi comerciale şi instituţii din Galaţi, printre acestea fiind şantierul naval Damen, Poşta, Gara şi Regionala CFR, Parcul Industrial, Zona Liberă şi Portul Bazinul Nou.

În perioada în care nu va fi apă rece la robinete, societatea Apă Canal pune la dispoziţie o cisternă cu apă, cererile putând fi făcute la dispeceratul companiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici