Mii de pachete de ţigări de contrabandă, găsite la o percheziţie făcută de DIICOT

Un număr de 3.500 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite în timpul unei percheziţii făcute sub coordonarea procurorilor DIICOT- Serviciul Teritorial Suceava, care a vizat imobile ale unui membru al unei grupări infracţionale din judeţul Suceava,

262 afișări
Imaginea articolului Mii de pachete de ţigări de contrabandă, găsite la o percheziţie făcută de DIICOT

Mii de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite la o percheziţie făcută de DIICOT Suceava (Imagine: Lastzlo Radulz/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al DIICOT-Serviciul Teritorial Suceava, o percheziţie domiciliară a fost făcută, luni, sub coordonarea procurorilor acestui serviciu, ce a vizat imobile ce aparţin unuia dintre membrii unei grupări infracţionale specializată pe contrabandă cu ţigări.

În timpul percheziţiei, într-unul dintre autovehiculele acestuia au fost descoperite şapte baxuri ce conţineau 3.500 de pachete de ţigări de contrabandă, marca Viceroy.

Atât cantitatea de ţigări, cât şi autovehiculul au fost ridicate în vederea confiscării, în acest caz fiind dispuse măsuri specifice pentru depistarea bărbatului.

Acţiunea a fost făcută cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava, suportul tactic fiind asigurat de luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici