Mii de pelerini au venit să se închine la moaştele Sfintei Parascheva - GALERIE FOTO

Mii de credincioşi au stat la rând duminică la Mitropolia din Iaşi pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, care au fost scoase în cursul dimineţii din interiorul Catedralei Mitropolitane, rândul pelerinilor întinzându-se pe o distanţă de jumătate de kilometru.

133 afișări
Imaginea articolului Mii de pelerini au venit să se închine la moaştele Sfintei Parascheva - GALERIE FOTO

Mii de pelerini au venit să se închine la moaştele Sfintei Parascheva (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva vor rămâne timp de şase zile expuse în faţa Catedralei Mitropolitane, la Iaşi fiind aşteptaţi în această perioadă peste 100.000 de credincioşi din întreaga ţară.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici