Mii de persoane au trecut graniţa României pe 1 ianuarie. Opt cetăţeni au fost opriţi de poliţişti

  • Peste 13.000 de cetăţeni români şi străini au trecut graniţa României în prima zi a anului 2021.
  • Cei mai mulţi au tranzitat punctele de trecere a frontierei din vestul ţării. Opt persoane au avut probleme cu poliţiştii de frontieră care le-au împiedicat să intre sau să iasă din ţară.
14420 afișări
Imaginea articolului Mii de persoane au trecut graniţa României pe 1 ianuarie. Opt cetăţeni au fost opriţi de poliţişti

Mii de persoane au trecut graniţa României pe 1 ianuarie. Opt cetăţeni au fost opriţi de poliţişti

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în prima zi a anului 2021, prin punctele de frontieră din România au efectuat formalităţile de control aproximativ 13.400 persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 6.100 mijloace de transport dintre care 2.700 automarfare. În România au intrat 6.300 persoane cu 2.800 mijloace de transport, iar din ţară au ieşit 7.100 persoane cu 3.300 mijloace de transport.

Cel mai mare trafic a fost la frontiera cu Ungaria. Aceasta a fost tranzitată de aproximativ 6.100 de persoane şi 3.200 de mijloace de transport din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 2.000 de persoane.

Poliţiştii de frontieră mai anunţă că în ultimele 24 de ore nu s-a permis intrarea în ţară a şase cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi nu s-a permis ieşirea a doi cetăţeni români din diferite motive legale.

Statisticile mai arată că în prima zi a anului poliţiştii de frontieră au constatat 16 fapte ilegale dintre care 14 sunt infracţiuni. De asemenea, au fost descoperite bunuri nedeclarate în valoare totală de peste 5.200 lei. În ceea ce priveşte amenzile, valoarea acestora se ridică la aproximativ 500 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici