Miliardarii României concediază ca să salveze din cash. Gigi Becali vinde tot, mai puţin Steaua

Disponibilizări, reduceri de cheltuieli şi economisirea banilor în aşteptarea oportunităţilor de afaceri– sunt soluţii pe care le-au aplicat unii dintre cei mai bogaţi români, pe timp de criză. Alţii se gândesc însă să vândă aproape tot ce deţin în România, cum este cazul lui Gigi Becali, dar nu din cauza turbulenţelor financiare, ci din motive mai degrabă emoţionale.

47 afișări
Imaginea articolului Miliardarii României concediază ca să salveze din cash. Gigi Becali vinde tot, mai puţin Steaua

Miliardarii României concediază ca să salveze din cash. Gigi Becali vinde tot, mai puţin Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce afaceri? Nu mă mai interesează afacerile, nu mai vreau să fac afaceri în ţara asta, vreau să vând tot ce am. Nu vreau să mai muncesc ca să asigur salariile procurorilor şi poliţistilor care mi-au făcut ce mi-au făcut, din zecile alea de milioane pe care le dau pe taxe şi impozite", a declarat pentru Gândul Gigi Becali.

Află ce a mai spus Gigi Becali, dar şi alţi oameni de afaceri importanţi din România pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici