Militar din Bârlad care a bătut o familie cu ciocanul, trimis în judecată

Un militarul din Bârlad acuzat că a intrat în casa familiei fostei iubite şi a bătut-o cu ciocanul a fost trimis în judecată. Militarul este acuzat că i-a lovit cu ciocanul şi pe părinţii fetei.

725 afișări
Imaginea articolului Militar din Bârlad care a bătut o familie cu ciocanul, trimis în judecată

Militar din Bârlad care a bătut o familie cu ciocanul, trimis în judecată

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, plutonierul este acuzat că a intrat în locuinţa fostei iubite şi a lovit-o pe ea şi pe rudele sale.

„La data de 2 iunie 2019, în jurul orei 01.00, după ce s-a înarmat în prealabil cu un ciocan, inculpatul a intrat fără drept şi fără consimţământul prealabil în locuinţa fostei sale prietene, care locuia împreună cu părinţii săi într-un sat din judeţul Vaslui. După ce a oprit alimentarea casei cu energie electrică de la panoul electric, inculpatul a exercitat violenţe asupra celor trei persoane ce se aflau în locuinţă, lovindu-le cu un ciocan cu preponderenţă în zona capului, dar şi în alte zone alte corpului, provocându-le mai multe leziuni cu intenţia de a le suprima viaţa", se arată în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, la jumătatea lunii mai militarul şi-ar fi ameninţat fosta prietenă la telefon.

„Din probatoriul administrat de procurori rezultă că anterior, la data de 16 mai 2019, inculpatul a ameninţat persoana vătămată de mai multe ori în cadrul unei convorbiri telefonice cu acte de violenţă şi cu moartea, precum şi cu alte acte păgubitoare îndreptate împotriva acesteia şi a membrilor familiei sale", precizează procurorii miliari.

Potrivit unor informaţii, plutonierul era angajat al Ministerului Apărării Naţionale.

 

Taguri:
militar,
judecată,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici