Ministerul Muncii începe sacrificarea. 44 de posturi vor fi desfiinţate. Câţi secretari de stat rămân fără job

Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale a publicat, miercuri, în dezbatere publică, un proiect de hotărâre prin care se desfiinţează 44 de posturi, între care 14 de conducere.

209 afișări
Imaginea articolului Ministerul Muncii începe sacrificarea. 44 de posturi vor fi desfiinţate. Câţi secretari de stat rămân fără job

Proiectul de Hotărâre privind reorganizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale. Proiectul a fost publicat pe site-ul instituţiei.

Proiectul de act normativ supus consultării prevede desfiinţarea a 44 de posturi din structura MMPS, dintre care 14 funcţii publice de conducere (patru directori general, doi directori şi nouă şefi serviciu), 26 funcţii publice de execuţie de consilier superior şi patru funcţii contractuale de consilier în cadrul cabinet Secretar de Stat.

Proiectul prevede şi reducerea numărului de secretari de stat, noua structură a MMPS urmând să aibă patru astfel de posturi în loc de cinci, câte erau până acum.

Potrivit proiectului, aparatul propriu al Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale va avea un număr maxim de 380 de posturi, finanţate de la Bugetul de Stat, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului Ministrului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
post,
reducere,
muncă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici