Ministrul Educaţiei vrea să taie din orele elevilor

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, într-un interviu acordat HotNews.ro-RFI, că un nou proiect de lege a educaţiei va fi discutat în Guvern în primă lectură peste două săptămâni, după care va fi supus dezbaterii publice 30 de zile înainte de a fi trimis spre aprobare Parlamentului.

57 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei vrea să taie din orele elevilor

Ministrul Educaţiei vrea să taie din orele elevilor (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Este absolut necesar să reducem numărul de ore, mai mult să reducem numărul de ore pe care copiii îl petrec rezolvâd temele de casă. Prea multă lume confundă seriozitatea învăţării cu teme de casă kilometrice", a declarat ministrul Educaţiei.

Citeşte mai multe despre modificările pe care vrea să le aducă ministrul Educaţiei în legea educaţiei pe www.hotnews.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici